Рецензије о Skincell Pro

 • София
  Имао сам мадеж у близини носа, стварно ми је засметао. Нисам се усудио да направим операцију. Пријатељ је саветовао скинцелл про крему. Уз његову помоћ, уклонио сам кртицу без икаквих операција за 2 месеца.
  Skincell Pro
 • Радован
  Син је имао брадавице на рукама. Испробали су многа средства из апотеке, спалили брадавице, поцрнели и повредили. Али врло брзо су се појавили нови. Након употребе скинцелл про све брадавице нестају без болова, нове се више не појављују.
  Skincell Pro
 • Елена
  С годинама су се старостне пеге почеле појављивати на мом врату и раменима. Лекари су рекли да је то природно и да се не може лечити. Али нисам хтео да трпим ову ружноћу и наручио сам Скинцелл Про серум. После месец дана, боја коже ми се уједначила, поново могу да носим отворену одећу.
  Skincell Pro
 • Никола
  Користио сам Скинцелл Про серум за брадавице. Има лаган пријатан мирис и конзистенцију налик креми. Брадавице нису постале црне од ње, већ су постепено почеле да се суше и потпуно нестају.
  Skincell Pro
 • Лука
  Наручио сам Скинцелл Про серум да се реши брадавице, скочио ми је тачно на стопало. Болело је ходати због ње. Уз помоћ серума уклонио је брадавицу за 3 недеље. Жена је прочитала упутства и одлучила да испроба и ову крему, након што је махуна имала леђне пеге на леђима. После месец дана употребе, сва кожа је постала бистра.
  Skincell Pro
Рејтинг Skincell Pro
4.1
16